keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Maineeni kulkee edelläni

Tänään tapasin matkani varrella toisen suomalaisen, hämeenlinnalaisen Marjukan. Ensimmäisen oli tamperelainen Anu, joka asui Irlannissa. Sattumalta kuulin Marjukan kertovan olevansa Suomesta. Olipa mukava vaihtaa ajatuksia suomeksi siitä, miksi on tällä vaelluksella.

Marjukka, nuori opiskelija, kertoi, että hän oli kuullut minusta useammalta vaeltajalta, mm. kahdelta suomalaiselta, joita itse en ole vielä edes nähnyt. On hämmästyttävää, että vaikka Marjukka oli minun edelläni ja liikkuu lyhyempiä päivämatkoja, tieto vaeltamisestani caminolla etenee minua itseäni nopeammin. Johtuneeko se siitä, että hiljainen, murtaen englantia puhuva suomalainen viettää vapaa-aikaansa minua vilkkaampien irlantilaisten, USA-laisten, kanadalaisten ja hollantilaisten seurassa.

Tänään tuli käveltyyyä hyvässä säässä 30 km Logronoon saakka. Samalla siirryimme Navarran maakunnasta La Riojaan, joka on kuuluisa viineistään. Nyt jalat alkavat jo tottua vaellukseen. Liitän mukaan muutaman kuvan iloksenne.

Pyhiinvaeltajat auringon noustessa.


Jätimme Navarran taaksemme ja saavuimme viineistään kuuluisaan La Riojan maakuntaan.

Matkan varrella oli lukuisia suojapaikkoja paikallisille. Liekö erityisesti paimenille tarkoitettuja?

2 kommenttia:

  1. Mukavaa, kun ei sada. Millainen lämpötila muuten on päivän mittaan? Takki- vai T-paitakeli?
    Hyvä, kun jalat ovat jo kunnossa.
    http://pappilanelamaa.blogspot.com : kompressiosukat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään 24.4 oli sadepäivänä, mutta lämpötila oli n. 16 ast lämpimillään. T-paidan ja kuoritakin kanssa pärjäsi hyvin. Aamulla oli sen verran viileää, että tarvitsi käsineet. Auringon paisteessa pärjää hyvin T-paidalla.
      Kiitos linkistä. Seuraan matkasi etenemistä. Siunausta Caminolla vaelluksellesi.

      Poista